Que la Força vos acompanyi

Hola!

Només vos volia donar l’enhorabona per haver superat aquest 2009 que gairebé ja se’n va i que haurà estat un mal any per a molta gent. Ha tancat empreses, ha deixat gent al carrer sense feina, no s’ha complert el desig de totes les ‘miss’ i encara no tenim pau al món, el desastre climàtic avança, la justícia de la llei no existeix en moltes ocasions i cada segon moren fillets de fam…, però si hem superat el 2009 també superarem el 2010, almanco els privilegiats d’aquesta part del món…

Vull que l’economia es recuperi, és clar, però la paraula recuperar no m’agrada massa si vol dir tornar al que hi havia abans de la crisi. Trob que no haurem après res si tornam enrere en tost de veure la crisi com l’oportunitat de començar a canviar el món. I com que el món és molt gran, què trobau si començam a canviar les coses al nostre voltant? Sí, fa molta vessa…, però algú ho ha de fer!

Comencem 2010 amb ganes i amb la confiança de vèncer. Vos desig un any nou ple dels ingredients que, per a mi, conformen la felicitat, aquella màgia que moltes vegades cercam a lloc equivocats: esperança, empatia, força de voluntat, bellesa, capacitat de silenci, alegria, constància i sentit de la gratitud.

Fins prest!

3 Comentaris
 1. Estic totalment d’acord: o canviam tots i cadascun o no hi haurà remei per la crisi, per salvar el Planeta i per refer camins, i els ingredients finals que esmentes els trob deliciosos, i hi afegiria algun parent com la capacitat d’escoltar, la fermesa en defensa de la justícia…
  Bon 2010!

 2. M´agrada llegir-te Esther, tu dius molt bé la major part de coses que pens i que jo no sé expressar…
  Igualment et desitjo un Bon 2010 , a tu i a tots el de Menorcadiario
  Una abraçada

 3. Hola, Favàritx, moltes gràcies pel teu comentari, i tens tota la raó, la capacitat d’escoltar també és molt important per construir la nostra felicitat, la fermesa també, trob que té relació amb la constància i la voluntat, i la defensa de la justícia és fonamental en un món on tantes vegades n’hi ha tan poca…, dins i fora dels jutjats!
  Magda, gràcies per les teves paraules, però trob que és més important poder pensar segons quines coses, i sentir-les a dins, que poder-les expressar amb paraules escrites; segur que tú les expresses de moltes altres maneres!!
  Que passeu molt bon 2010 tots dos!
  Una besada per hom.

Deixa un comentari