Això només ho podem arreglar nosaltres

Un amic m’ha descobert avui aquesta web fantàstica: http://estosololoarreglamosentretodos.org/ És una iniciativa que m’ha agradat perquè posa les cartes sobre la taula: som nosaltres, la gent, qui té el poder de canviar la situació, de fer-li un mom a la punyetera crisi, de girar-los l’esquena als que ens volen matar de por i, de passada, fer botifarra als polítics que són incapaços i a més els importa un pito el que ens passi. Estan prou preocupats amb els seus sous i pensions, les seves corruptel.les, les excuses i la inconsciència i falta de responsabilitat amb què s’han de mudar cada dia per sortir al carrer i aguantar-se a ells mateixos… perquè nosaltres ja no els aguantam més. És temps d’actuar.

Passau un temps escoltant els testimonis, llegint, afegiu-vos al menifest..., en sortireu amb més força i ganes.

Aquesta pàgina posa a la gent, als ciutadans d’a peu, al timó del nostre destí com a individus i com a societat. Nosaltres tenim a la mà la clau per obrir la porta i tirar endavant, treballant, sent imaginatius, creant, confiant, cooperant els uns amb els altres, recuperant el que és important, tornant al factor humà. Si entrau a la web podreu llegir testimonis de persones normals, com tú i com jo, que han pres decisions valentes per sortir del forat, sobreviure amb dignitat i tirar endavant, persones que ho expliquen per escrit o en vídeos perquè el seu cas pot ser un exemple que ajudi a d’altres persones a fer el mateix. És un espai per inhalar força, coratge, i sortir al món a construir.

També hi ha famosos -intel.lectuals, artistes, creadors, esportistes, científics…-  que donen suport a la causa, com a persones “normals” que són. I la causa és aquesta: ho podem aconseguir sense l’ajut del papà Estat, ni de les grans corporacions, ni dels sindicats, ni dels partits, ni de ningú, sense esperar res de qui no té res que donar. Ens bastam i sobram per pensar, decidir i fer. El temps dels irresponsables, dels poc ètics, dels aprofitats i pocavergonyes ha passat. No necessitam intermediaris de cap casta, tenim el poder. Conviccions com aquesta poden revolucionar el món i canviar no només la situació econòmica individual i general, sinó també canviar un sistema polític que ha perdut la vergonya i la raó de ser.

Fins prest!

7 Comentaris
 1. ..FELICITATS..
  ..aixo si que ho podem aconseguir “tots” nosaltres…

 2. Hola Antoni, gràcies pel teu comentari i per l’actitud… és clar que podem! :)

 3. Lo fotut es que els ciutadans hem fet com el Govern..mos hem decidit a actuar quan ja no hi ha remei. I curios,que la majoria d’artistes visquin de les ajudes dels governs.

 4. Hola Livi, tens raó, segurament és molt tard, però a mi me sembla que sempre hi ha remei. D’altra banda hi ha artistes que viuen de la seva feina, i d’altres que viuen d’ajudes com tu dius, però me sembla que el més important de la campanya és que la gent normal del carrer, la que té hipoteques o s’ha quedat a l’atur o passa pena davant del futur, vegi que pot fer coses per millorar la seva situació i ho conti, servint d’exemple.
  Venga, ànims, la cosa és que ens bastam per tirar endavant i que ho podem fer sense el Govern i fins i tot, a pesar de les seves travetes! 😉

 5. Livi, els meus “jefes” són a l’empresa Hosteltur per tant no sé de què em parles. Sí que te demanaria un poc de respecte per la veritat i per les persones si preténs escriure aquí; és fonamental si vols que apareguin els teus comentaris.

 6. Tens rao,son els jefes d’aquesta pagina..Pero parles com si focis tu la propietaria de diari.Seria fantastica una manifestacio per par teva en contra de tots els corruptes,semi-corruptes o pressuntes corruptes.Es facil criticar als pressuntes lladres quan son a l’empresa de la competencia,pero ai..quan son els meus…Estaria be un articlet sobre la coherencia personal davant segons quins temes o interesos quan feren d’aprop…Una cosa es la teoria..i altra la practica..T.u.F.

 7. Jo som la propietària d’aquest espai, és el meu blog, efectivament.
  Si mires un poc més avall, veuràs el que pens dels polítics corruptes, si tens curiositat.
  D’altra banda, no veig per què hauria de defensar la meva coherència personal en referència a l’activitat de corruptes o de pressumptes corruptes.
  “Els meus?” No sé què vols dir, els meus llinatges no coincideixen amb cap dels detinguts ni recents ni pretèrits. Tampoc sé què vols dir amb això de “quan feren d’aprop”…
  Trob que parles molt i dones lliçons als demés sense saber molt bé de què parles. Però supòs que ets jove i tens poca informació de contexte. L’experiència i els coneixements atemperen la sobèrbia.
  Salutacions,

Deixa un comentari