Gràcies i fins una altra!

Avui és un dia trist per a Menorca i per al periodisme. Un projecte polit, engrescador i molt interessant per a la societat menorquina s’ha mort. Aquest és un post pòstum, perquè avui el nostre estimat menorcadiario ja no s’ha actualitzat, ja no és viu.

En Francesc Febrer, el seu director, ha demostrat des del primer dia que amb ganes, dedicació i esforç es podia fer un diari digital molt digne, fins i tot suplint altres mancances de mitjans i més personal. Ha aportat humilitat i imaginació al periodisme insular, tan somort, ha aportat noves idees, noves eines, nou disseny…, ha comptat amb l’audiència, ha escoltat els lectors i els ha fet part del dia a dia de la publicació no com espectadors passius sinó com a col.laboradors i còmplices davant d’esdeveniments especials com les festes o les retransmissions per Twitter de la nit electoral o dels esports.

La imaginació i el rigor mai no han estat renyits. Però la falta de mitjans ofega tota bona iniciativa i la feina voluntariosa arriba un moment que no basta.

Moltes gràcies Xec i amics i amigues que heu fet possible l’aventura de menorcadiario. Ha estat un plaer participar-hi.

No ens quedem tristos, pensem que ha estat polit mentre ha durat, i que sens dubte, algún dia, un diari com aquest tornarà a ser possible i viable.

Gràcies i fins sempre!

Deixa un comentari