He vist un mussol

He vist un mussol

Avui migdia he vist un mussol… estava damunt d’una branca d’un aubercoquer (albaricoque), molt a prop del carrer… no sé si li deuen agradar el aubercocs, però se’l veia molt còmode a pesar de ser en ple dia, de que feia vent i de que passaven cotxes molt a prop seu.

Era gros, gris més que marró… s’assemblava al de la foto.

I trob que ell també m’ha vist, perquè m’he aturat a mirar-lo una estona…

En fi, només en volia deixar constància. Com que és un animal molt simbòlic, tal vegada té algun significat que l’hagi vist precisament avui… un dia de molts d’interrogants…

A això se li diu “sincronicitat”. Segons la definició de Carl Gustav Jung, és quan es produeixen dos o més successos de forma simultània o un darrera l’altre, estant vinculats pel sentit però no de manera causal, o sigui, no perquè un sigui causa de l’altre. Està clar que el fet que es vinculin pel sentit implica que aquests successos tenen sentit per a algú… veure avui migdia un mussol ha tingut sentit per a mi, però no vol dir que tothom que l’hagués vist li hauria trobat un sentit i, molt manco, el mateix sentit.

En el meu cas sí que li he trobat un sentit, m’ha semblat la resposta a una pregunta fonamental que estava rumiant.

Un dia, fa anys ja, vaig veure dofins des de la costa de la Cala Blanca, molt a prop… dos de grans i un de petit, nedaven tranquil.lament a l’hora de la posta del sol…

No tenien cap pressa, semblaven disfrutar del moment de pau tant com jo… i també me van donar una resposta sense saber-ho.

També un dia vaig veure un unicorni… però aquesta és una altra història…

Unicorni

Deixa un comentari