Poden les coses divertides fer canviar la nostra actitud?

Gràcies a la Comunidad Hosteltur i a n’en Rafael Mesa he vist un video molt interessant. No descobreix el sentit de la vida ni el sexe dels àngels, ni tan sols com desinfectar de corruptes la nostra societat. Simplement de/mostra com una cosa divertida ens pot fer canviar l’actitud, el comportament, les eleccions que fem en el dia a dia… i fins i tot la cara de pa torrat!!. Vegent aquest video sembla molt senzill!! Només necessitam persones amb sentit de l’humor, que envoltin els demés de la màgia de la diversió, del sentit lúdic de la vida. Que ens inoculin el virus de la rialla, de les ganes de riure i de divertir-nos fins i tot en les coses senzilles d’un dia a dia que de vegades ens pot i que solem tractar com una etapa provisional entre l’avui i “la nostra vida”, sense adonar-nos que “la nostra vida” és ara!

Necessitam localitzar aquestes persones màgiques capaces de fer-nos reaccionar i posar-les a imaginar, a inventar coses perquè visquem més saludablement, més cooperativament i de forma més sostenible. Una cosa tan senzilla com la diversió pot moure muntanyes!!

Esper que vos agradi aquest video i que apliquem a la nostra vida diària una lliçó molt simple: tot por ser especial… i divertit!

Com la diversió pot fer canviar les nostres decisions

Fins prest! :)

2 Comentaris
  1. Genial! És ver que en quasi totes les situacions hi ha una part còmica o divertida, que hem de fer servir per distendir, relaxar i positivar. Hem de posar aquest piano a les escales d’arribades de s’Aeroport, i que soni “Un senyor damunt un ruc” en 4 idiomes! Bono, la música no té identitat lingüística, menus mal!

  2. Jajajaja! Toni, també se m’acut posar alguna tonada a les escales de l’Ajuntament de Ciutadella…, quina podria ser? I a les escales del Parlament???? uuuuuiiii…, alguna cosa d’orgue…., jajajaja! També seria divertit que l’encarregat de la música ens sorprengués segons el dia…, ais…., mira que és fàcil somiar en un món menys tristot i apagat, eh?
    Besos, i visca el bocata de calamars del Tritón!! Amb òpera!!

Deixa un comentari